Servisne informacije     | 07.12.2020. 08:13 |

FHMZBiH - Narednih dana pretežno oblačno vrijeme s kišom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 7. decembra (FENA) - U Bosni i Hercegovini narednih dana očekuje se pretežno oblačno vrijeme sa kišom.

U utorak 8. decembra bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini. U večernjim satima padavine se očekuju i na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne očekuju se povremeno jaki udari vjetra. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14 °C. 

U srijedu 9. decembra bit će oblačno vrijeme s kišom. Na planinama sa snijegom. Obilnije padavine u Hercegovini. Poslije podne ili u večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje prestanak padavina. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 10, a dnevna od 6 do 11, na jugu do 14 °C. 

U četvrtak 10. decembra bit će pretežno oblačno vrijeme s povremenom kišom u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. U ostatku zemlje je moguća slaba rosulja. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 10, a dnevna od 5 do 11, na jugu do 14 °C.

U petak 11. decembra bit će pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 9, a dnevna od 6 do 12 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'