Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost Zajednice žena HDZ-a BiH

Saopćenje

Broj; 01-048 /20
Mostar, 4. prosinca 2020.godine


P R I O P Ć E N J E: Zajednica žena pozvala birače da podrže liste HDZ-a BiH na izborima u Mostaru

Predsjedništvo Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ nakon održane sjednice Predsjedništva, izdalo je priopćenje kojim izražava punu podršku listama HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Grada Mostara, te poziva birače da 20. prosinca izađu na izbore. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Zajednica žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ poziva sve birače s pravom glasa na Lokalnim izborima u Gradu Mostaru da iskoriste svoje biračko pravo i svoj glas daju kandidatkinjama i kandidatima na listama HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Grada Mostara.

Nakon više od 12 godina bez izbornog procesa kao posljedice odluka visokog predstavnika i nesnalaženja međunarodne politike, snaga Mostarki i Mostaraca nalazi se na svakom biračkom listiću i ispred svake biračke kutije.

Drage Mostarke i Mostarci, vi ste ti koji imaju pravo svojim glasom pokazati koga želite u Gradskom vijeću Grada Mostara, stoga 20. prosinca izađite na izbore i birajte osobe na listama HDZ-a BiH koje su po svom djelovanju i ponašanju za primjer svima, osobe s vizijom za učinkovito rješavanje problema i unaprjeđenje kvalitete života. Mostar pobjeđuje!“

PREDSJEDNICA

Marina Pendeš v.r.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.