Stranačke aktivnosti     | 03.12.2020. 10:20 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 3. prosinca 2020. god.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Susret predsjednika Čovića i provincijala Šteke: Drugačijim i odgovornijim pristupom i međusobnim uvažavanjem moramo nastaviti graditi povjerenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović susreo se danas u Mostaru s provincijalom Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja BDM fra dr. Miljenkom Štekom.

U srdačnom i otvorenom razgovoru predsjednik Čović i provincijal Šteko razmotrili su odnose Crkve i države, kao i brojna aktualna društvena, socioekonomska pa i zdravstvena pitanja i vrijednosti koje su odlučujuće za dobrobit hrvatskoga naroda u BiH, posebno ona prisutna danas među vjernicima i koja opterećuju svakodnevni život.

Razmjenjena su mišljenja i oko političkog stanja u BiH, provedenih lokalnih izbora, a posebno o pripremi i izbornim aktivnostima za grad Mostar. Izbori će se održati nakon dugih 12 godina te će se vratiti pravo građanima da na demokratski način iskažu svoju volju.

Drugačijim i odgovornijim pristupom, međusobnim uvažavanjem, kao jedinoj istinskoj multikulturalnoj sredini u Bosni i Hercegovini, gradu Mostaru se mora vratit sjaj kakav odavno zaslužuje, potvrdili su sugovornici.

Nakon otvorenog razgovora te razmjene viđenja aktualnog stanja, sugovornici su se složili kako se mora uložiti maksimalan napor u ostvarenju poruka dobrobiti svih kategorija društva.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo