Magazin     | 02.12.2020. 12:20 |

U Sarajevu večeras otvorenje 'Zimske čarolije na Skenderiji'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. decembra (FENA) - Manifestacija "Zimska čarolija na Skenderiji" i ledena ploha na otvorenom bit će svečano otvoreni večeras u organizaciji Kantonalnog javnog preduzeća Centar "Skenderija", a posjetioci će u tom atraktivnom zimskom sadržaju moći uživati do 31. januara.

Projekt "Zimska čarolija na Skenderiji" Sarajevo približava velikim europskim gradovima, dok je ledena ploha na otvorenom od 1.800 m2 na platou Skenderije izuzetna prilika za širenje pozitivne energije.

Iz KJP Centar Skenderija poručuju da su poduzeli sve mjere koje su naložili nadležni organi kada je u pitanju sprečavanje mogućeg širenje Covid 19, u smislu da će u prostoru klizališta za jedan termin boraviti maksimalno 30 osoba, na ulazu i u prostoru ledene plohe bit će stalno prisutni redari, dok će na ulazu u ledenu plohu biti osigurana dovoljna količina sredstava za dezinfekciju.

Termin klizanja u trajanju od 60 minuta je 4 KM, najam klizaljki 3 KM i garderoba 1 KM.

Pored "Zimske čarolije" u unutarnjem prostoru dvorane "Mirza Delibašić" bit će održan program "Novogodišnja dječija igraona" u okviru kojeg će biti postavljena velika dječija igraona na napuhivanje, dječiji autići, labirint jelki i još mnogo toga.

Centar Skenderija odlučio je da cijena ulaznice za dječiju igraonu bude povoljna i prihvatljiva te iznosi 5 KM cjelodnevno, a radno vrijeme je od 10 do 21 sati, saopćeno je iz KJP Centar Skenderija.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo