Stranačke aktivnosti     | 01.12.2020. 14:51 |

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH HNŽ

FENA Saopćenje

ŽO HDZ-a BiH HNŽ: „Hrabro i odlučno uz GO HDZ-a BiH Mostar do pobjede!“

Županijski odbor HDZ-a BiH HNŽ poslao je snažnu poruku podrške GO HDZ-a BiH Mostar na današnjoj sjednici koja je održana online zbog   nepovoljne epidemiološke situacije i naputaka Stožera ministarstva zdravstva HNŽ-a u cilju sprječavanja širenja infekcije Covid-19 među pučanstvom, kao i zaštite osobnog zdravlja i javnog zdravlja pučanstva.

Predsjednik ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko – neretvanske čestitao je svim gradskim i općinski odborima na rezultatima postignutim na Lokalnim izborima održanim 15. studenog i istaknuo da je HDZ BiH pokazao da je najjača hrvatska stranka, te da novoizabrana vodstva odmah krenu u rad s ciljem poboljšanja uvjeta života u svojim lokalnim zajednicama.

Naglasio je da se cijeli politički fokus usmjerava ka Mostaru i to s jednim jedinim ciljem – izborna pobjeda.

Predsjednici GO i OO HDZ-a BiH kao i njihovi članovi u ŽO podržali su i složili se s predsjednikom  Boškovićem, te se stavili na raspolaganje GO HDZ-a BiH Mostar.

Predsjednik Vlade HNŽ-a dr. Nevenko Herceg, ministri iz reda HDZ-a BiH u Vladi HNŽ i dopredsjednik Skupštine HNŽ Tomislav Martinović uputili su poruke podrške i stavili se na raspolaganje GO Mostar u vidu bilo kakve pomoći, naravno uz zajednički cilj, a to je pobjeda i očuvanje hrvatskog  stolnog  grada Mostara.

Također, ŽO HDZ-a BiH HNŽ daje punu podršku Ministru zdravstva, rada i socijalne skrbi u pregovorima sa sindikatima u iznalasku najboljeg  rješenja koje bi zadovoljilo obje strane. Poslana je poruka zahvale svih zdravstvenim djelatnicima koji se u ovo teško vrijeme pandemije koronavirusa Covid19 svim mogućim sredstvima bore za zdravlje pučanstva.

Iskreno se nadamo da će se naći razumno rješenje  između dvije strane, te da pacijenti koji su u ovome slučaju najugroženiji neće ostati bez medicinske skrbi. Svima nam je u cilju očuvanje radnih mjesta, kao i zdravlje našeg pučanstva te se nadamo uspješnom završetku pregovora, naglašeno je na sjednici.

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'