Ekonomija     | 28.11.2020. 13:09 |

Mostar: Ministarstvo regionalnog razvoja Hrvatske predstavilo EU fondove

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. studenoga (FENA) - Nakon sastanka predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića i izaslanstva GO HDZ BiH Mostar s ministrima u Vladi Republike Hrvatske u subotu u Mostaru upriličen je i njegov operativni dio na temu EU fondova i programa prekogranične suradnje koju je predstavilo Ministarstvo za regionalni razvoj i EU fondove Republike Hrvatske.

Predstavljanje ove iznimno važne teme poslužilo je za bolje upoznavanje sa svim temama od ključnog značaja za programe lokalnih zajednica te mogućnosti financiranja i sufinanciranja kapitalnih projekata, priopćeno je iz Ureda za inforiranje HDZ-a BiH.

Na radnoj konferenciji „Predstavljanje mogućnosti unutar EU fondova“ stručni tim Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova Republike Hrvatske, koje iza sebe ima niz uspješnih aktivnosti, predočilo je sve korake koje jedna lokalna zajednica mora ispuniti prema institucijama EU te na koju vrstu projekata kao općina/grad mogu aplicirati i uspješno djelovati.

Mnogobrojni hrvatski gradovi svoju infrastrukturu, prometnice, urbanizaciju, kulturne sadržaje podignuli su upravo preko ovakvih aktivnosti koje i gradu Mostaru mogu doprinijeti da dugoročno dođe na razinu jednog od narazvijenijih europskih gradova, navodi se u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'