Bosna i Hercegovina     | 24.11.2020. 18:36 |

Čović i Macdonald naglasili važnost mira, stabilnosti i dijaloga

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. novembra (FENA) - Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović u Sarajevu je održao sastanak s rezidentnom koordinatoricom Ujedinjenih naroda (UN) u Bosni i Hercegovini Ingrid Macdonald, s kojom je razgovarao o trenutnom stanju u Bosni i Hercegovini, euroatlantskom putu BiH, te podršci radu UN-a.

Također, Čović ju je informirao o stanju u borbi s virusom COVID-19, saopćio je Sektor za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH.

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda PSBiH naglasio je važnost rada UN-a u Bosni i Hercegovini, ističući značaj snažne uloge UN-a, koji kontinuirano rade na promicanju i zaštiti mira i sigurnosti u svijetu. Naglasio je i nezanemariv doprinos Bosne i Hercegovine, koja aktivno sudjeluje u mirovnim misijama UN-a.

Osobito u svjetlu 25. obljetnice potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma, dužnosnici su naglasili važnost mira, stabilnosti i dijaloga, kao i nužnost izgradnje razvijene Bosne i Hercegovine, koja se nalazi na putu euroatlantskih integracija.

Ističući ulogu UN-a u stalnom promicanju suradnje i sigurnosti na globalnoj razini, dužnosnici su razgovarali i o Okviru za suradnju UN-a i BiH za razdoblje od 2021. do 2025. godine, saopćio je Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom