FENA biznis     | 16.11.2020. 16:07 |

Sparkasse Bank otvorila novi prostor filijale u Bihaću

FENA Saopćenje

 Sparkasse Bank otvorila novi prostor filijale u Bihaću

Sparkasse Bank je danas  simboličnim presijecanjem vrpce otvorila vrata novog prostora svoje filijale u centru Bihaća.  Od sada će klijenti banke sve usluge moći obavljati na jednom mjestu na adresi Bosanska bb, a moderniji i veći prostor zamijeniti će dosadašnje dvije poslovnice na adresama V Korpusa br.1 i Hasana Kjafije Pruščaka (Ozimice) koje prestaju sa radom.

Nova poslovnica Banke nalazi se u uskoj gradskoj jezgri grada Bihaća, te će svojom veličinom i brojnim uslugama omogućiti klijentima jednostavnije i brže poslovanje.

“Otvaranje jedne velike, moderne poslovnice koja objedinjuje sve vrste procesa i usluga za naše klijente značiti će brže usluge i realizaciju zahtjeva na jednom mjestu. Unatoč vanrednim okolnostima u kojima trenutno nažalost živimo, nastojimo osigurati kontinuitet najviših standarda brzine i kvalitete usluge našim klijentima, a naš novi prostor u Bihaću će svakako tome doprinijeti ”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

Iako banka zbog aktuelne situacije nije mogla obilježiti ovaj momenat sa svojim klijentima I partnerima, čast simboličkog otvorenja vrata filijale je banka prepustila svojoj dugogodišnjoj lojalnoj klijentici Mirzeti Isić, koja je presjekla vrpcu sa predstavnicima Sparkasse Bank - direktorom filijale Bihać Emirom Toromanovićem i direktoricom Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Elvirom Prnjavorac.

Sve prve klijente filijale je na pultovima dočekao je mali znak pažnje kao i osvježenje organskim sokovima domaćeg proizvođača Igman.

 

Direkcija za marketing, komunikacije i kvalitet usluge
Sparkasse Bank dd , 71000 Sarajevo, Zmaja od Bosne 7;
Tel.: +387 (0)33 280 394; 033 280 395;Fax: +387 (0)33 280 394

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'