Stranačke aktivnosti     | 13.11.2020. 20:50 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Sa šest lokacija u Sarajevu poslane snažne poruke!

 

Danas je na neobičan način završena izborna kampanja Platforme za progres. Prva grupa aktivista Platforme nalazila se kod Sebilja.

 

Predsjednik Mirsad Hadžikadić je šetnjom od Sebilja do Bristola, zaustavljajući se i pružajući podršku kandidatima i članovima, poručio građanima Bosne i Hercegovine da je dosta bilo šutnje i da je revolucija počela!

 

Kod Katedrale, Vječne vatre, u Parkuši, ispred Historijskog muzeja i kod hotela Bristol građani Sarajeva su mogli vidjeti poruke koje pozivaju sve da izađu na glasanje i da svojim glasom doprinesu promjenama koje su neophodne svakoj lokalnoj zajednici.

 

"Izađi na glasanje, ne iz Bosne i Hercegovine", "Tvoj glas je presudan", "Glasaj za budućnost, ne za 50 maraka", "Revolucija počinje u nama" samo su neke od poruka koje su danas poslane sa sarajevskih ulica.

 

Kandidati za načelnike sarajevskih općina Nejira Sarajlić (Stari Grad Sarajevo), Edin Bunda (Ilidža),  Sanel Šarić (Novo Sarajevo) poslali su građanima svojih općina da je vrijeme za korjenite promjene i maksimalnu transparentnost svih odluka. Vrijeme je za nove ljude i pristupe, istakli su.

 

Kandidat za gradonačelnika Bihaća Mirsad Kečanović je iz ovog grada poslao poruku kako će Bihać u nedjelju postati progresivan i to će biti početak novog i drugačijeg Bihaća!

 

"Platforma je jedina opcija koja donosi budućnost kako lokalne zajednice, tako i države. Spremni smo da donesemo promjene. Ljudi vjeruju u ideju, u naš kvalitet, u našu sposobnost i siguran sam da će naši kandidati ostvariti veliki uspjeh.", kazao je predsjednik Platforme.

 

Lanac koji smo formirali od Sebilja do Bristola javnost je mogla pratiti uživo na Facebook stranici na linku:

 https://www.facebook.com/platformazaprogres.ba/videos/1616154428559429/

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo