Bosna i Hercegovina     | 13.11.2020. 16:47 |

Završni predizborni skup Platforme za progres u Sarajevu

FENA Darinka Mitrović

SARAJEVO, 13. novembra (FENA) - Završnim skupom na šest lokacija u Sarajevu, od Sebilja do Zemaljskog muzeja, promovisani su kandidati Platforme za progres za predstojeće lokalne izbore.

Kod Vječne vatre u centru grada održan je performans pod nazivom „Maske“ s porukom da je obnova moralnih vrijednosti društva neophodan preduslov za promjene.

Predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić, te kandidati ove stranke za načelnike općina -  Ilidža Edin Bunda, Stari grad Sarajevo Nejira Sarajlić i Novo Sarajevo Sanel Šarić pozvali su građane da izađu na izbore i da svojim glasom aktivno kreiraju političku sliku svoje lokalne zajednice.

Kandidati Platforme za načelnike ovih sarajevskih općina su naveli da su izašli sa konkretnim programima i jasnim vizijama da će ove lokalne zajednice biti mjesta koja će znanjem i progresom omogućiti boljitak građana, odnosno urbane sredine koje mogu zadržati mlade ljude i podržati biznise.

-Želimo da se čuje glas građana na ovim izborima i najvažnije je da izađu na glasanje. Spremni smo za promjene – kazao je Hadžikadić.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'