Bosna i Hercegovina     | 13.11.2020. 11:29 |

Telemach dodijelio vrijednu donaciju Domu penzionera u Tuzli

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. novembra (FENA) - Predstavnici kompanije Telmach su za svoj deseti rođendan brojnim poklonima obradovali korisnike Doma penzionera u Tuzli.

Na ovaj način su podsjetili da su pripadnici treće životne dobi iznimno važni članovi zajednica, te da njihova svakodnevnica zaslužuje izobilje zabave i radosti, saopćeno je iz te kompanije.

Telemach je Domu donirao društvene igre, tehničke uređaje, kafe aparate, štapove za bilijar, te dodatne higijenske potrepštine.

- Telemach ovoj ustanovi poklanja trajno i svoje inovativne servise, zbog čega, od sada osobe treće životne dobi u Domu penzionera u Tuzli mogu uživati i u bogatom TV programu, gledati omiljeni sadržaj na HD kanalima, uživati u nekim od mnogobrojnih filmskih i serijskih sadržaja te surfati najbržim internetom u BiH - navodi se u saopćenju.

Iz Kompanije nadalje navode kako prema senior korisnicima imaju poseban pristup, "ponudu koja je kireirana prema njihovim potrebama, a mobilni timovi kompanije i agenti Telemacha na usluzi su im 24 sata".  

- Kroz naše redovne aktivnosti Telemach već 10 godina aktivno učestvuje u doprinosu zajednici. Izuzetna nam je čast da sugrađanima i sugrađankama treće životne dobi, korisnicima Doma penzionera u Tuzli, na ovaj način možemo ispuniti dane i učiniti ih vedrijima. Imajući u vidu trenutna ograničenja u kretanju, nastala kao rezultat pandemije, sigurni smo da će im ova donacija barem djelomično olakšati i uljepšati svakodnevnicu kada im to situacija dozvoli... - izjavila je Hajdi Mostić, predsjednica Upravnog odbora Telemach fondacije.

Zahvalnost povodom vrijedne donacije iskazao je direktor Doma penzionera Tuzla Mirsad Bakalović.

- Zahvaljujem kompaniji Telemach na ovoj vrijednoj donaciji. Našim korisnicima je izuzetno bitno da znaju kako postoje ljudi koji misle na njih i na njihove potrebe. Ovom donacijom, naši penzioneri će moći aktivnije da provode svoje dane, igrajući društvene igre, gledajući bogatu ponudu TV kanala, ali i virtualno se družeći sa onima sa kojima im je danas viđanje, nažalost ograničeno - kazao je Bakalović.

Kompanija Telemach ove godine slavi deceniju poslovanja u Bosni i Hercegovini donacijama za 10 ustanova u 10 gradova BiH... 

Telemach je kompanija koja direktno zapošljava više od 650 ljudi, a posvećena je i napretku zajednice u kojoj posluje kroz mnogobrojne akcije i pomoć različitim društvenim grupama. U okviru United Grupe u Bosni i Hercegovini posluju telekomunikacijski operater Telemach i njegovi servisi EON i Total TV, televizija i portal N1, kao i televizija Nova BiH, navodi se u saopćenju.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo