Stranačke aktivnosti     | 12.11.2020. 18:14 |

Saopćenje za javnost Općinske organizacije SDA Centar Sarajevo

FENA Saopćenje

Izbori u Općini Centar uvijek su posebnom fokusu javnosti. Ove godine se za načelničku poziciju bore četiri kandidata, i to aktuelni načelnik prof. dr. Nedžad Ajnadžić, zatim Srđan Mandić, Sejfudin Tokić te Muhamed Fazlagić.

Kada je prije nekoliko dana Azemina Tomljenović, bivša kandidatkinja Naše Stranke za Vijeće Općine Centar javno istupila i progovorila o ispraznim obećanjima i nepoznavanjem elementarnih stvari u funkcioniranju lokalnih zajednica, odlučili smo istražiti izborne programe nekih od kandidata.

Mnogo se pričalo o definisanim programima za mlade, ekonomiji, socijalnoj zaštiti, infrastrukturnim projektima za koje, odgovorno tvrdim, niti postoji plan niti je bilo ko taj plan namjeravao kreirati – naglasila je Tomljenović.

Kratkom analizom došli smo do zaključka da je preko 90 posto obećanja, prije svega Srđana Mandića i Sejfudina Tokića već ili urađeno ili u procesu realizacije trenutne administracije.

U ovo se uvjeriti možete u fotogaleriji u prilogu kroz obećanja i davno objavljenje članke o započetim i realiziranim projektima. Na kraju, uvjereni smo da građani ipak vjeruju svojim očima više nego nečijim riječima.

Služba za informisanje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom