Sport     | 11.11.2020. 18:12 |

Aukcija dresova "Vatrenih" za Zakladu vatreno srce

FENA Agencije

ZAGREB, 11. studenoga (FENA) - Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice ustupila online aukciji u humanitarne svrhe, "Vatreni" će isti primjer slijediti i večeras poslije prijateljske utakmice s Turskom.

Hrvatski reprezentativci su prošle godine dresove s utakmice protiv Mađarske ustupili online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupili više od 30 tisuća eura.

Isto će učiniti i nakon prijateljske utakmice s Turskom. Dakle, svi hrvatski reprezentativci koji će biti u zapisniku utakmice s Turskom dat će svoje dresove za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce, javlja Hina.

Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Ponude će se primati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije susreta.

Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo