Stranačke aktivnosti     | 11.11.2020. 16:35 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Vlačić: Zaustaviti korupciju i kriminal u Istočnom Novom Sarajevu

 

Opština Istočno Novo Sarajevo treba da krene naprijed i da se zaustavi kriminal, korupcija i rasipničko ponašanje, koji su bili glavna odlika aktuelne vlasti, izjavio je danas Dragan Vlačić, kandidat SDS za načelnika Istočnog Novog Sarajeva.

On je poručio da su ovoj opštini potrebni ljudi koji će se domaćinski ponašati prema njenim resursima i da se mora zaustaviti ispumpavanje novca iz opštine.

Vlačić je dodao da sadašnja vlast u proteklih osam godina potrošila glavni resurs ove opštine, građevinsko zemljište, koje je prodato u bescjenje.

„Nije se vodilo računa o privredi i ulaganjima u proizvodne djelatnosti, a ako se nastavi rasipničko ponašanje vlasti opština će biti opterećena ogromnim dugovima“, naveo je Vlačić.

Predsjednik SDS Mirko Šarović je rekao da u SDS u ovoj opštini vlada pobjednička atmosfera.

„Pored sjajnog kandidat za načelnika SDS u Istočnom Novom Sarajevu ima odličnu odborničku listu, sa mnogo mladih ljudi“, kazao je Šarović.

On je poručio da mu je zadovoljstvo danas biti u gradu kome je temelje dala SDS i generacije koje su izašle iz rata, te da je ovo jedan od najperspektivnijih prostora u cijeloj RS.

Miroslav Lučić je rekao da je ubjeđen da će nakon osam godina vladavine SNSD-a u opštini Istočno Novo Sarajevo doći do promjena.

„SDS ima odlične kandidate, kako za načelnika, tako i za odbornike i očekujem da ćemo nakon izbora zajedno sarađivati na razvoju ove opštine, grada Istočnog Sarajeva i Republike Srpske“, istakao je Lučić.
Sektor za
politiku i medije

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana