Servisne informacije     | 11.11.2020. 13:22 |

U Bosni sutra pretežno oblačno, u Hercegovini naoblačenje poslijepodne

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 11. novembra (FENA) - U Bosni će sutra biti pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno će pasti malo kiše. Prijepodne sunčano u Hercegovini gdje se prognozira naoblačenje u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab, jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4 stepena, na jugu BiH do 8. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu BiH od 15 do 19 stepeni.

U Sarajevu će biti djelomično vedro. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 1 stepen, a najviša dnevna oko 11.  

U većem dijelu Bosne danas preovladava niska naoblaka. U sjevernim područjima registrovana je rosulja. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne je pretežno sunčano.

Temperature zraka izmjerene u 13.00 sati: Ivan-sedlo 1, Sokolac 2, Bugojno i Sarajevo 5, Jajce, Srebrenica, Tuzla i Zenica 6, Banja Luka, Bihać, Drvar, Gradačac i Sanski Most 7, Bijeljina, Bjelašnica, Doboj, Prijedor i Zvornik 8, Livno 11, Mostar 14, Neum i Stolac 16, Široki Brijeg 17 i Grude i Trebinje 18 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!