Stranačke aktivnosti     | 11.11.2020. 12:01 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

Nakon obilaska 39 općinskih i gradskih organizacija, pređenih više od 8000 kilometara i razgovora sa više hiljada građana, aktivista i kandidata, Demokratska fronta zbog pogoršane epidemiloške situacije i mjera Kriznog štaba FBIH malo prije nego je planirano završava kampanju „BiH pobjeđuje“!

U nešto manje od 30 dana predsjednik Komšić i rukovodstvo Stranke uvjerili su se u iskrene namjere naših ljudi da se bore za bolje uslove života svojih sugrađana. Veliko hvala dugujemo građanima koji su nas podržavali kroz ovu kampanju i koji su svakom gradu koji smo posjetili iskazali dobrodošlicu.

Zbog drugačijeg načina vođenja kampanje u uslovima pandemije koja nas je zadesila, predsjednik Komšić i rukovodstvo Stranke nisu uspjeli obići sve naše organizacije poput onih u Tuzli, Gradačcu, Gračanici, Jablanici, Konjicu, Prozoru, Čapljini, Zenici, Kaknju... Našim ljudima i građanima u tim mjestima dugujemo izvinjenje , sigurni u to da bi i u tim mjestima imali toplu dobrodošlicu. Vjerujemo da ćemo  nakon izbora imati priliku za druženje.

Od onih koji budu izabrani kao vijećnice i vijećnici ili načelnici ispred Demokratske fronte, uz čast i poštenje, tražit ćemo da imaju stalni kontakt sa građanima i da vode računa da su ih građani izabrali i da oni prate njihov rad.

Također, želimo svim našim organizacijama čestitati na kampanji u kojoj smo se svi morali prilagoditi uslovima u kojima se odvija i mišljenja smo  da smo  uspjeli građanima približiti ideje i ciljeve Demokratske fronte.

Na kraju, građane pozivamo da izađu na izbore i glasaju za one koji će naredne četiri godine biti oni koji će u naše ime donositi odluke. Vi, građanke i građani Bosne i Hercegovine odlučujete, sad je vrijeme da odredite svoju budućnost i budućnost svojih sugrađana.

Vaš glas odlučit će hoće li Bosna i Hercegovina pobijediti. Mi smo sigurni da ćete donijeti ispravnu odluku.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo