Stranačke aktivnosti     | 10.11.2020. 19:01 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Petrović: Vratiti dostojanstvo građanima


Građani svoje povjerenje na izborima trebaju dati ljudima koji su u svom političkom radu pokazali dosljednost i koji nisu iznevjerili svoje glasače, poručio je danas u Bijeljini Mirko Šarović predsjednik SDS.

Šarović je rekao da je uvjeren u pobjedu Ljubiše Petrovića, kandidata SDS-PDP za gradonačelnika Bijeljine.

„Riječ je o mladom perspektivnom kadru SDS za kojeg vjerujem da će uspješno voditi Bijeljinu u naredne četiri godine. Isto tako vjerujem u odlične rezultate odborničke liste SDS o ovo gradu“, rekao je Šarović.

Predsjednik SDS je ovom prilikom pozvao članove SDS i građane da se odupru mogućim prevarama koje se nagovještavaju za lokalne izbore.

„Juče je, po našim informacijama, ovde u Bijeljini održan seminar na kome je bilo preko 100 aktivista jedne političke organizacije koji su obučavani kakao da putem ‘bugarskog voza’ promijene izbornu volju u Banjaluci, Bijeljini i Trebinju“, upozorio je Šarović.

Ljubiša Petrović, kandidat SDS - PDP za gradonačelnika Bijeljine, je poručio da će on i SDS prema svakom stanovniku ovog grada voditi društveno odgovornu politiku i da će se truditi da eliminiše nejednakosti koje sada postoje.

„Roditeljima čija djeca pohađaju privatne vrtiće ćemo omogućiti subvencije, kako oni ne bi bili u nepovoljnijem položaju u odnosu na roditelja čija djeca idu u državne vrtiće. Podsticaje za poljoprivredu dijelićemo na otvoren i transparentan način putem javnog konkursa“, naveo je Petrović.

On je istakao da će Gradska uprava subvencionisati nova radna mjesta i da će roditelji dobijati subvencije za prvorođeno, drugorođeno i trećerođeno dijete.

Petrović je poručio da su on i njegov tim pripremio mjere koje će vratiti dostojanstvo penzionera i da će voditi društveno odgovornu politiku prema boračkoj populaciji.

Sektor za
politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'