Ekonomija     | 10.11.2020. 15:07 |

Besplatna online radionica 'Kako da poslujete na Airbnb platformi'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. novembra (FENA) - ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, u četvrtak, 12. novembra, organizuje besplatnu online radionicu "Kako da poslujete na Airbnb platformi".

Učesnici će moći saznati ključne karakteristike i benefite koje ta platforma omogućava, kako da kreirajju Airbnb nalog i postave smještajni objekat, te kako da optimizuju profil smještajnog objekta i da upravljaju recenzijama na profilu.

Također, imat će priliku da dobiju smjernice za kreiranje i postavljanje dobrih fotografija i da se upoznaju sa primjerima dobre prakse.

Predavač na radionici o Airbnbu bit će vlasnik agencije Etourism Consulting Milan Stojković, koji ima više od osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu, najavili su organizatori.

Prijava za radionicu je dostupna na linku https://bit.ly/36qnbfj. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta "D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori".

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'