Stranačke aktivnosti     | 08.11.2020. 09:57 |

Saopćenje za javnost Građanske demokratska stranke BiH

FENA Saopćenje

Ibrahim Hasanspahić:GDS Breza će u Opštinskom Vijeće raditi u interesu građana

Ibrahim Hasanspahić, nosilac liste  Građanske demokratska stranke BiH  za Općinsko  Vijeće Breza izjavio je: "U vrijeme kada se suočavamo sa koronom treba nam nova organizacija rada i života i sposobnost i solidarnost  da se zadrže radna mjesta i sačuva zdravlje.Želim da naglasim  da je naše kandidovanje  za Opštinsko Vijeće rezultat  odluke da radimo u interesu  svih građana Breze  u Općinskom Vijeću.To je i čast  i obaveza  i odgovornost  da .prezentiramo svaku inicijativu i problem sa kojim se naši sugrađani susreću.Radit ćemo  na osnovu povjerenja građana .Osobno ću  učiniti  sve da se sluša i poštuje glas mojih sugrađana i da se odluke donose u interesu zajednice.

Posebno ću sve učiniti  da se unaprijedi zdravstvena zaštita i socijalna sigurnost građana   u Brezi.Osiguraju bolji uslovi za život mladih  i svih generacija i cjeloživotno obrazovanje,kultura i sport  jer je to potrebno svakom čovjeku.Otuda i potreba i za savremenim školskim programom,razvojem turizma i zdravom životnom sredinom, novim sportskim i rekreativnim terenima prilogeđenim svim kategorijama stanovništva i posebno osobama sa invaliditetom kako.

Lista GDS BiH koju vodim otvorena je za stalni kontakt sa sugrađanima i posvećena je  potrebama i interesima građana Breze i njihovih porodica,. djeci ,majkama,starima i sve ćemo učiniti da u naredne četri godine ispunimo vaša očekivanja .

Pres GDS  BiH .

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana