Stranačke aktivnosti     | 07.11.2020. 17:26 |

Saopćenje za javnost OO SDA Zenica

FENA Saopćenje

STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE – PARTY OF DEMOCRATIC ACTION
OPĆINSKI  ODBOR  SDA  ZENICA

Zenica, 7.11.2020. godine

Pobjednički tim SDA u Seocima: Podrška građana i izborne ankete najavljuju briljantnu pobjedu Nezira Pivića i SDA

 

Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Seocima, na kojem je mještanima predstavljena politička platforma i izborni program "Za jaku Zenicu".

Kandidat za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezir Pivić rekao je da program sa svojih 11 politika i 140 mjera, kapitalnim investicijama i projektima od posebnog značaja, nudi političku stabilnost, bolju perspektivu za grad i selo te rješenja za probleme koje aktuelna vlast za četiri godine nije uspjela riješiti.

Važniji projekti koji će se u naredne četiri godine realizovati u Seocima je osiguranje prostorija za mjesnu zajednicu, rekonstrukcija i utopljavanje područne škole te rekonstrukcija puta za Gradinu i druga mjesta.

"Svoje vizije i planove smo uobličili u izborni program koji će biti glavna vodilja meni kao budućem gradonačelniku i novoj vlasti SDA. Kad god je SDA vodila našu Zenicu, grad se razvijao i napredovao. Zenica ne smije ponoviti grešku od prije četiri godine i ostati grad slučaj, otuđen, posvađan i zavađen sa svima. Zbog toga će moj glavni prioritet biti pomirenje, vraćanje dostojanstva i kulture dijaloga u institucije te rješavanje nagomilanih problema građana i mjesnih zajednica", poručio je profesor Pivić.

Naglasio je da je pobjeda SDA na ovim izborima neupitna, a sigurnu pobjedu najavljuju i nezavisne izborne ankete.

Mještanima su se predstavili i kandidati sa liste za Gradsko vijeće, koju predvodi privrednik i sportski radnik Suad Kaknjo, a koja je po mnogima najkvalitetnija od obnove nezavisnosti BiH.

Za jaku Zenicu!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana