Stranačke aktivnosti     | 07.11.2020. 11:01 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Izvještaj sa press konferencije u povodu prezentacije izbornog letka BOSS-a - Z A  S L O B O D N U  T U Z L U

 

Tuzla je 2. oktobra 1943. godine bila najveći oslobođeni grad u porobljenoj Evropi, a 92-95 ponovo je bila na meti domaćih fašista i vojno je oslobođena kada su Tuzlaci na vatru uzvratili vatrom antifašističkog otpora.

Danas je Tuzla okupirana i privatizovana partokratijom i zloglasnim 3T (totalitarizam, tiranija i teror) despotske vladavine jednog čovjeka (Jasmin Imamović) i jedne stranke (SDP) koji sa slugama iz Tuzlanske alternative i Kukićevcima iz PDA lično-interesno kontrolišu izvršnu i zakonodavnu vlast.

Tuzla se može na Izborima 2020 konačno politički osloboditi neofašizma, siledžijske politike, kriminala, korupcije, nepotizma, stranačke krčme građanske imovine, masovnog stranačkog zapošljavanja podobnih, zloupotreba položaja, ucjenjivanja, pljačke, ponižavanja i apsolutne nebrige za građane a sve od strane jednog  vladara i jedne stranke - koji su privatizovali i ljudske sudbine i sve segmente vlasti, o čemu BOSS prezentira dokaze u HRONOLOGIJI ZLA SDP-a.

ZA SLOBODNU TUZLU je poziv na revoluciju, demokratsku bitku i javni otpor političkom zlu uz antifašističku himnu PADAJ SILO I NEPRAVDO slobodarskim i antifašističkim Tuzlacima da ponovo na vatru uzvrate vatrom i na izborima oslobode Tuzlu od političkih parazita, te time pošalju jasnu poruku svima da će biti kažnjeni za izdaju tekovina demokratske i antifašističke Tuzle.

Mandat 2012-2016 kada je BOSS bio u parlamentarnoj većini Gradskog vijeća dokazuje da bi BOSS bio najbolja vlast  i osnov za GLAS ZA BOSS, jer se razmatralo 2.119 materijala, iako je četverogodišnja norma oko 500 materijala, što je najbolji izborni program, za razliku od lažnih izbornih obećanja lijenih stranaka i lažnih projekata i rezultata SDP-a na koje ih je BOSS natjerao.

Vijećnik BOSS-a Mirnes Ajanović, nosilac liste za Gradsko vijeće Tuzla, od kada je vijećnik djelovao je na svakoj sjednici dva puta više od svih ostalih stranaka zajedno, a kao predsjednik Komisije za ljudska prava aktivno je štitio građane od loše vlasti, od lokalnog do državnog nivoa, a dokaz su stenogrami i video sjednice Vijeća i www.boss.ba.

Impresivan rad vijećnika BOSS-a Mirnesa Ajanovića za bolju Tuzlu i insistiranje na zakonitom radu smorilo je SDP i Jasmina Imamovića, pa su se kao najgori ovisnici u aktuelnom mandatu sa slugama iz TA i PDA vratili nemoralnoj praksi i postali još gori politički paraziti, provodeći tiraniju nad građanima i naplatom komunalne naknade i brojnim nemoralnim djelovanjima uz zabranu održavanja redovnih sjednica Gradskog vijeća, što dokazuje da se ne mogu promijeniti i da se moraju smijeniti, te na izborima  SDP MORA PASTI.

P R U Ž I   O T P O R  –  G L A S A J   ZA   B O S S

 

7. 11. 2020.                                                                                              Press BOSS-a Muamer Dedić

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'