Stranačke aktivnosti     | 07.11.2020. 11:00 |

Saopćenje za javnost SDA Novo Sarajevo

FENA Saopćenje

SDA Novo Sarajevo: Većina vijećnika SDA u Općini Novo Sarajevo je neminovna 

SDA Novo Sarajevo je u završnoj fazi svoje kampanje. Iako u vanrednim okolnostima uzrokovanih pandemijom, naše kandidate ništa nije spriječilo u komunikaciji s potencijalnim glasačima.

Uzevši u obzir promjenu pristupa ovoj kampanji te orijentisanje na humanitarne aktivnosti, bez ikakvih očekivanja s terena su stigle sve pohvale. Zapravo odluka da se kampanja prilagodi pandemijskim uslovima, te da se cijela lista, kao i većina članova naših organizacija posvete pomaganju sugrađanima na terenu, odjeknula je snažno i potvrdila ispravnost ove odluke.

“Naši sugrađani prepoznali su naše namjere i upućuju nam riječi podrške“, ističe Hazim Bahtanović, nosilac liste SDA za Novo Sarajevo, dok je konsolidacija redova unutar naše Općinske organizacije, koju je pokrenuo Načelnik Koldžo ostvarila dodatan motiv.

„Ohrabreni odronom "četvorke", potom osjetivši podršku građana, ovim dahom pobjede kandidati su dodatno motivirani i ustrajni u ovakvom pristupu kampanji.“ završava Bahtanović.

Iako aktivan i u Kriznom štabu, kandidat SDA za načelnika Novog Sarajeva bodri i pruža apsolutnu podršku budućim vijećnicima. Navodi da mehanizam koji vodi do pravih i ostvarivih rezultata su upravo kvalitetni vijećnici.

„Većina u Vijeću je neminovna. Time bi svaki progresivan potez i projekat za Novo Sarajevo bio apsolutno provodiv.“, ističe Koldžo.

Iako nismo provodili klasičnu kampanju, sve manjkavosti na terenu su uspješno evidentirane i ustrajat ćemo u njihovim rješavanjima.

Ovaj tim sačinjen od iskusnih, a sada i mlađih i obrazovanijih u ovom mandatu bit će istinski servis građana, čiji rezultati će potvrditi lojalnost upravo građanima...

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'