Stranačke aktivnosti     | 05.11.2020. 11:41 |

Saopćenje za javnost OO SDA Zenica

FENA Saopćenje

Mještani Vukotića na sinoćnjem predizbornom skupu iskazali su snažnu podršku kandidatu za gradonačelnika Zenice prof.dr. Neziru Piviću i kandidatima sa liste za Gradsko vijeće, koju predvodi privrednik i sportski radnik Suad Kaknjo.

Mještani su s oduševljenjem pozdravili projekte planirane u programu "Za jaku Zenicu", koji će popraviti kvalitet života u ovoj mjesnoj zajednici. Buduća vlast SDA u Vukotićima će riješiti problem dovoda pitke vode u lokalne bazene, izgraditi donji dio puta te izgraditi sportsko igralište.

Pivić je rekao da je pobjeda SDA na ovim izborima neupitna, jer su građani prepoznali ozbiljnu namjeru i opredjeljenje njega kao budućeg gradonačelnika i vijećnika SDA u Gradskom vijeću da gradu vrate jedinstvo i dostojanstvo, a konkretnim projektima rade na poboljšanju uslova života tokom čitavog mandata, a ne samo pred izbore što radi aktuelna gradska vlast Fuada Kasumovića.

"Ne možemo vratiti izgubljeno vrijeme, ali možemo kazniti nazadnu i svađalačku politiku koja nas je skrenula s puta razvoja i od Zenice napravila grad slučaj. Vlast SDA je realizovala megaprojekte koji su potpuno promijenili imidž Zenice i siguran sam da ću kao budući gradonačelnik nakon 15. novembra povesti naš grad putem kojim ga je vodio rahmetli gradonačelnik Husejin Smajlović", poručio je Pivić.

Za jaku Zenicu!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta