Sport     | 03.11.2020. 14:21 |

U srijedu se igra hercegovački derbi, Žižović očekuje novu pobjedu

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 3. studenoga (FENA) - Nakon subotnje pobjede u gradskom derbiju protiv Veleža (3:1) nogometaše Zrinjskog u srijedu u zaostaloj utakmici prvenstva očekuje još jedan derbi, a protivnik "Plemićima" ovoga puta bit će Široki Brijeg.

- Kao i svaku utakmicu koju igramo kući, idemo na pobjedu. Utakmica protiv Širokog Brijega istinski je derbi i morat ćemo dati maksimalan angažman kao što je to bilo u utakmici protiv Veleža. Nadam se da su se moji nogometaši dovoljno odmorili i očekujem da će sutra biti rastrčani i agresivni, da od prve minute znamo šta nam je cilj - najavio je hercegovački derbi trener Zrinjskog Mladen Žižović.

Većina nogometaša Širokog Brijega protekla dva tjedna bila je izvan terena zbog infekcije koronavirusom, a ti su problemi sada iza kluba s Pecare.

- Koliko ja imam informaciju u ekipi Širokog Brijega, što mi je izuzetno drago, svi su se oporavili, tako da možemo očekivati istinski derbi, sličan svim onim derbijima proteklih godina - istaknuo je Žižović.

Dodao je kako je iznimno važno uzimati bodove u utakmicama protiv izravnih protivnika u borbi za pozicije koje vode u europska natjecanja.

Nakon dvanaest odigranih utakmica Široki je u ovom trenutku na četvrtom mjestu ljestvice Premijer lige BiH s 21 bodom, dva više od šestog Zrinjskog.

- Široki je nakon velikih problema s koronavirusom ušao u dobar ritam i nakon pobjede protiv Olimpika, od kojeg smo mi izgubili, sigurno će doći u Mostar pun samopouzdanja. Mi ćemo, s druge strane, pokušati iskoristiti naš zanos i doći do nove pobjede - kazao je Žižović.

Hercegovački derbi igra se u srijedu u Mostaru od 16 sati, uz izravan prijenos na Arenasport televiziji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'