Stranačke aktivnosti     | 01.11.2020. 16:03 |

Saopćenje za javnost SDA

FENA Saopćenje

Nezir Pivić i SDA pobjeđuju i u Pepelarima: Program "Za jaku Zenicu" donosi ovom kraju izgradnju puteva, izletišta i turističku destinaciju

Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Pepelarima, na kojem je predstavljena politička platforma i izborni program "Za jaku Zenicu".

Kandidat za gradonačelnika Zenice, univerzitetski profesor Nezir Pivić, rekao je da program sa svojih 11 politika i 140 mjera nudi rješenja za brojne probleme u Zenici, koje je aktuelna vlast četiri godine "gurala pod tepih", a mizerna ulaganja podredila interesima šačice pojedinaca u izbornoj godini.

U Pepelarima je u naredne četiri godine planirana izgradnja putne infrastrukture, uključujući i asfaltiranje puta Begov Han - Pepelari, uređenje puta do Planinarskog doma te promocija Pepelara kao izletišta i turističke destinacije, što će ovom kraju donijeti bolju razvojnu perspektivu.

"Zenica se mora vratiti na put razvoja koji je zaustavljen 2016. godine. Moramo obnoviti jedinstvo i građanima vratiti dostojanstvo narušeno zbog svađalačke politike gradonačelnika Fuada Kasumovića. Izgubljeno vrijeme ne možemo nadoknaditi, ali možemo zajedno kazniti takvu nazadnu politiku na izborima 15. novembra", rekao je Pivić.

SDA je sigurna u pobjedu na predstojećim izborima, a trijumf SDA predviđaju i nezavisne izborne ankete. Stoga i ne čudi snažna podrška mještana Pepelara profesoru Neziru Piviću i kandidatima sa liste SDA za Gradsko vijeće, koju predvodi privrednik i federalni zastupnik Suad Kaknjo.

Za jaku Zenicu!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana