Servisne informacije     | 31.10.2020. 13:26 |

U BiH sutra sunčano uz malu do umjerenu naoblaku

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 31. oktobra (FENA) - U većem dijelu Bosne i Hercegovine sutra će će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

Prijepodne po kotlinama u Bosni će biti magle ili niske naoblake. U poslijepodnevnim i večernjim satima postepeno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab većinom južnog smjera. Na sjeveru i sjeveroistoku BiH je vjetar istočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 15 i 20, na jugu do 22 stepena.

U Sarajevu više oblačnosti se očekuje u jutarnjim satima. Veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Novo naoblačenje u večernjim satima. Jutarnja temperatura oko 5, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

Na sjeveroistoku i istoku Bosne danas je bilo pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje je bilo sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 4 stepena, Bijeljina i Sarajevo 16, Ivan-sedlo i Tuzla 17, Bugojno i Neum 18, Gradačac i Livno 19, Bihać, Doboj, Široki Brijeg, Trebinje i Zenica 20, Banja Luka, Mostar i Sanski Most 21 i Grude 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'