Bosna i Hercegovina     | 31.10.2020. 12:29 |

Kamočaji: SDBiH se zalaže za sigurno, moderno i društveno odgovorno Sarajevo

FENA Muhamed Hadžibegić

SARAJEVO, 31. oktobra (FENA) - Šef Izbornog štaba Socijaldemokrata BiH (SDBiH) za Kanton Sarajevo Igor Kamočaji izjavio je danas na predstavljanju kandidata te stranke u Sarajevu da se zalažu za siguran grad koji je moderan i društveno odgovoran.

Kamočaji, koji je i nosilac liste Socijaldemokrata BiH za Općinsko vijeće Novo Sarajevo, naveo je da je njihov program "Projekcija savremenog Sarajeva" rezultat višemjesečnih razgovora s građanima o tome kakvo Sarajevo žele.

- Rekli su nam da žele moderno, evropsko Sarajevo, a naš program za poboljšanje života građana je posebno obradio teme poput migranske krize i kriminala na ulicama Sarajeva, te poboljšanja komunalne infrastrukture i modernizacije grada - rekao je Kamočaji.

Pozvao je građane da izađu na izbore i izaberu svoje komšije i prijatelje iz Socijaldemokrata BiH u Kantonu Sarajevo.

Kamočaiju su se na predstavljanju kandidata pridružili i nosilac liste za OV Stari Grad je Sanel Dragolovčanin, te nositeljica liste za OV Centar Karolina Karačić.

Socijaldemokrati BiH u Kantonu Sarajevo izlaze na izbore u općinama Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad i Ilidža.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo