Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje

Šarović: Trebinje učiniti ključnim regionalnim centrom


Privredne, kao i sve druge djelatnosti koje su ugrožene zbog posljedica pandemije, trebaju pomoć, da opstanu i ne smije se dozvoliti da budu ostavljena na cjedilu, kazao je večeras Ilija Stanković, kandidat SDS-PDP za gradonačelnika Trebinja.

Stanković je prilikom predstavljanja svog programa poručio da će pomoć privrednicima, otvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mjesta biti prvi prioritet nove vlasti u Trebinju, nakon 15. novembra.

„Sve ono što budemo radili, moraćemo raditi u nekom novom režimu, zbog toga što je virus korona učinio svoje“, rekao je Stanković.

On je istakao da će pomoći privrednim i svim drugim djelatnostima koji su ugrožene, da opstanu, te da se zadrže postojeća radna mjesta, kao i da otvore nova.

Stanković je dodao da neće zaboraviti ni mlade ljude, kao ni porodice poginulih boraca.

On je najavio da neće održavati skupove do nedjelje, dok se ne izvrši sahrana pokojnog mitropolita crnogorsko- primorskog Amfilohija, u znak zahvalnosti i svega onoga što je činio za cijeli srpski narod.

Predsjednik SDS Mirko Šarović je istakao je da je Trebinje u pobjedničkoj atmosferi, a da je Ilija Stanković prava osoba da vodi Trebinje u naredne četiri godine.

„Ja sam uvjeren da on ima viziju, da zna kako upravljati sa ovim gradom, kako ga učiniti ključnim regionalnim centrom i kako krenuti u napredak“, rekao je Šarović.

On je dodao da je Ilija Stanković i do sada pokazao da je zaista lider koga treba podržati jer iza njega stoji veliki broj koalicionih partnera.

„Uvjeren sam da će Trebinje od 15. novembra imati novu vlast, novu skupštinsku većinu i novog načelnika Iliju Stankovića“, poručio je Šarović.


Sektor za politiku i medije

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.