Stranačke aktivnosti     | 29.10.2020. 16:33 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Čović primio u posjetu izaslanstvo HAZU-a BiH

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović primio je u posjetu izaslanstvo Hrvatske akademije za znanost i umjetnost (HAZU-a) BiH, akademika Mladena Bevandu i akademika Antu Miškovića.

Predsjednik Čović i sam je član HAZU-a BiH ispred Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te je današnji susret bio prilika za razgovore o znanstvenim i projektnim aktivnostima u sljedećem razdoblju.

Akademici Bevanda i Mišković upoznali su predsjednika Čovića o svim planovima koje ova akademska organizacija planira u sljedećem razdoblju te o prethodno planiranim i dogovorenim aktivnostima oko obilježavanja 25. obljetnice Daytonskog – pariškog mirovnog sporazuma.

Akademska zajednica jedan je od temeljnih stupova društva uopće, ne samo oblasti obrazovanja, i tim obilježavanjem HAZU BiH želi poslati važnu poruku da postizanje trajnog mira utemeljenog na ravnopravnosti tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini nema alternativu u budućnosti naše domovine.

Sastanku su nazočili i predsjednici županijskih Vlada izabranih ispred HDZ-a BiH.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'