Bosna i Hercegovina

Pionirska dolina planira tokom zime organizirati bogat sadržaj za djecu i mlade

Saopćenje, Foto FENA/KJKP Park Sarajevo

SARAJEVO, 29. oktobra (FENA) - U Pionirskoj dolini i zoo vrtu od nedjelje počinje zimski režim rada, ali umjesto životinja na zimski počinak otići će pojedini rekviziti koji na mrazu i po snijegu ne mogu voziti vesele družine mališana.

Tokom tog perioda popravit će se ili zamijeniti novim izlizane točkove, gume, tračnice, mreže kako bi spremni bili za nove proljetne zabave i avanture.

Adrenalin park kao najmlađi sadržaj u ovom rekreativnom centru neće ni tokom zime zatvarati svoja vrata, jer je prava atrakcija za veliki broj djece koja dođu na adrenalinske pustolovine, posebno poslije online nastave ili tokom vikenda.

Ovaj trostruki sadržaj u svojih 2.500 kvadrata prostora tokom narednih mjeseci mogao bi ponuditi i neke druge vrste igara i druženja.

- Ideja je da tokom decembarskih praznika u istom vas možda dočekaju brojna novogodišnja iznenađenja, glumci, likovi iz crtića, zabave s podjelom paketića, drvene kočije, irvasi – najavljuju iz KJKP Park Sarajevo – Za ljepši grad.

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.gov.ba.