Stranačke aktivnosti     | 28.10.2020. 19:11 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Đurić: Mogućnost zaposlenja da zavisi od toga kako neko radi, a ne za koga glasa


Boriću se za Han Pijesak u kome mogućnost za zaposlenje neće zavisiti od toga za koga i kako će neko glasati, nego kako i koliko će raditi, izjavio je danas Slobodan Đurić, kandidat SDS-a za načelnika opštine Han Pijesak.

On je poručio da se ozbiljnim radom mogu riješiti nagomilani problemi u Han Pijesku.

„Potrebno je raditi ozbiljno, a ne samo žaliti se Banjaluci i Sarajevu i očekivati da će oni rješavati naše probleme. Oni to ne mogu uraditi jer se i oni bore sa svojim problemima i zato se mi sami moramo potruditi da riješimo one stvari koje muče našu opštinu i stanovnike“, rekao je Đurić.

On je poručio da hrabri i ponosni narod i stanovnici Han Pjeska ne moraju da trpe ucjene.

„Kada sam se vratio u Han Pijesak, prije nekoliko godina, imao sam samo jednu želju, da pomognem rodnom gradu, da dobrim ljudima koji žive na ovim prostorima omogućim da rade i žive od svog rada. Vrlo brzo sam shvatio da, ako želim da promijenim Han Pijesak nabolje, moram to uraditi tako što ću, zajedno sa svojim prijateljima, promijeniti trenutnu vlast u Han Pijsku“, istakao je Đurić.

On kaže da je program sa kojim izlazi pred građana veoma jednostavan i da nudi rješenja za nagomilane problem u ekonomiji, izgradnji bolje infrastrukture, kao i pravedan odnos prema socijalno ugroženima.

Đurić kaže da je nedopustivo da proizvođače mlijeka, koji godišnje isporuče preko milion litara, opština ne pomaže, niti podržava na bilo koji način.

„Boljim raspolaganjem novaca u budžetu, možemo obezbijediti sredstva da svakom proizvođaču mlijeka ispatimo podsticaj od deset feninga po litri mlijeka“, kazao je Đurić.

Predsjednik SDS Mirko Šarović je rekao da je kandidat SDS za načelnika Han Pijeska čovjek koji je svojim radom u privredi pokazao kao veoma uspješan.

„Slobodan Đurić se pokazao kao uspješan privrednik i vjerujem da može uspješno voditi ovu opštinu, kako ona više ne bi bila na ljestvici najnerazvijenijih“, rekao je Šarović, dodajući da, zahvaljujući resursima koje ima, Han Pijesak treba da bude jedna od najrazvijenih opština u RS.

On je istakao da Han Pijesaku treba načelnik koji neće dijeliti stanovnike i koji će se boriti za napredak.

„Znajući o kakvom sposobnom čovjeku se radi uvjeren sam da će već u prvom mandatu Slobodana Đurića svi građani Han Pijeska osjetiti boljitak“, rekao je Šarović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta