Bosna i Hercegovina     | 28.10.2020. 12:13 |

Potpredsjednica FBiH na sastanku s predstavnicima 'Koalicije za Mostar'

FENA Nada Landeka

MOSTAR, 28. listopada (FENA) - Potpredsjednica Federacije BiH Melika Mahmutbegović boravi u srijedu u radnom posjetu Mostaru gdje će održati sastanak s predstavnicima stranaka "Koalicije za Mostar 2020" - SDA, DF, SBB, SBiH i BPS.

- Današnju posjetu sam iskoristila da se sretnem sa svim sudionicima u narednim izborima. Za nas je značajno da su građani Mostara konačno dočekali da u ovoj godini ostvare svoje demokratsko pravo, pravo na izbore, da biraju i da budu birani - kazala je uoči radnog sastanka potpredsjednica Federacije BiH.

Dodala je kako ovim posjetom želi dati podršku Koaliciji za Mostar 2020, te kako pozdravlja jedinstveni nastup političkih subjekata koji su zajedničkim djelovanjem pokazali kako su interesi grada iznad svih drugih interesa.

- Pozdravila bih zajedničko djelovanje svih političkih subjekata koji su stavili primarno Mostar iznad političkih stranaka i političkih partija. Mislim da je Mostar iznad svake politike, on treba biti u interesu građana. Ovi izbori trebaju pokazati da su se građani Mostara svojom izbornom voljom opredijelili za jedan bolji Mostar, za grad koji će biti jednak i omogućiti svim građanima Mostara, bez obzira na bilo kakvu pripadnost nacionalnu i vjersku, da su jednakopravni u svakom djelu Mostara - istaknula  je Mahmutbegović.

Naglasila je kako su građani Mostara to zaslužili, te kako je ovo jedinstven prilika da to i ostvare.

Nositelj gradske liste Koalicije za Mostar, ravnatelj Kantonalne bolnice "Dr. Safet Mujić" Mostar Zlatko Guzin kazao je kako će potpredsjednicu FBiH Mahmutbegović tijekom sastanka upoznati s dosadašnjim aktivnostima u predizbornom razdoblju Koalicije. 

- Ovu priliku ćemo iskoristi da upoznamo potpredsjednicu s dosadašnjim aktivnostima u predizbornom razdoblju ove Koalicije. Također, razmijenit ćemo informacije o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, stanju u zdravstvu - kazao je Guzin.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo