Stranačke aktivnosti     | 28.10.2020. 08:19 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Danas su kandidati Platforme za progred zajedno sa predsjednikom i predstavnicima Platforme prošetali ulicama Kaknja i razgovarali sa građanima.

Kandidstska lista u Kaknju broji pet članova, a nosilac liste je Dino Tica. Zajedno sa njim, Melissa Jašarspahić, Rusmir Lizde, Muamera Husika, Jakub Begić su poručili građanima Kaknja da će uraditi sve što je u njihovoj moći da mladi ne odlaze iz Kaknja i da će svoj angažman zasnivati na principima Platforme za progres!

Spremni za promjene su tim više što ih je danas posjetio predsjednik Hadžikadić sa izvršnim direktorom Platforme Sejfudinom Hodžićem, članom Predsjedništva Dragom Đorđićem i predsjednikom Izbornog štaba Lanom Bečiragić, koji su poručili kandidatima da će Kakanj nakon izbora zaista postati progresivan!

"Kada čovjek u nešto vjeruje, vjerujte mi da je sve moguće.", dodao je Hadžikadić.

Nakon šetnje upriličena je posjeta Kraljevoj Sutjesci i podsjetili smo se na važnost očuvanja kulture i historije Bosne i Hercegovine!

Do nas je i u Kaknju!

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta