Stranačke aktivnosti     | 27.10.2020. 07:48 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Zenica - do nas je!

Zajedno sa predsjednikom Platforme Mirsadom Hadžikadićem, koji je večeras bio gost u Zenici, kandidati Platforme za progres Zenica su šetali gradom i razgovarali sa građanima.

Nakon šetnje, u sali hotela Dubrovnik predstavljeni su kandidati za koje će građani imati priliku glasati na predstojećim izborima!

"Kandidatska lista u Zenici ima 15 kandidata, za koje garantujem da svojim angažmanom mogu donijeti promjene u Zenici.", kazao je Afan Čečo, nosilac kandidatske liste.

Predsjednik Hadžikadić je kazao kandidatima da je ponosan na njihovu hrabrost i odlučnost, a građanima Zenice poručio da je do svih nas da napravimo progres Zenice. 

Skupu u Zenici su, poštivajući epidemiološke mjere, prisustvovali kandidati i predstavnici Platforme za progres, a građani su predstavljanje kandidata mogli pratiti uživo na Facebook stranici Platforme za progres Zenica.

Do nas je

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana