Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje

Zenica - do nas je!

Zajedno sa predsjednikom Platforme Mirsadom Hadžikadićem, koji je večeras bio gost u Zenici, kandidati Platforme za progres Zenica su šetali gradom i razgovarali sa građanima.

Nakon šetnje, u sali hotela Dubrovnik predstavljeni su kandidati za koje će građani imati priliku glasati na predstojećim izborima!

"Kandidatska lista u Zenici ima 15 kandidata, za koje garantujem da svojim angažmanom mogu donijeti promjene u Zenici.", kazao je Afan Čečo, nosilac kandidatske liste.

Predsjednik Hadžikadić je kazao kandidatima da je ponosan na njihovu hrabrost i odlučnost, a građanima Zenice poručio da je do svih nas da napravimo progres Zenice. 

Skupu u Zenici su, poštivajući epidemiološke mjere, prisustvovali kandidati i predstavnici Platforme za progres, a građani su predstavljanje kandidata mogli pratiti uživo na Facebook stranici Platforme za progres Zenica.

Do nas je

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.