Bosna i Hercegovina     | 25.10.2020. 12:24 |

Na 'Ultra bazaru' prikupljena sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke

FENA Saopćenje

BANJA LUKA, 25. oktobra (FENA) - Humanitarni "Ultra bazar" organiziran u Banjoj Luci povodom podrške mjesecu ženskog zdravlja ostvario je cilj i nadmašio očekivanja organizatora, kažu iz kreativne agencije Play Team i Ultra magazina.

Veliki broj posjetilaca podržao je humanitarnu akciju, koja je za cilj imala prikupiti novčana sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke "Iskra", a Ultra magazin tako je proslavio rođendan.

Na humanitarnom bazaru mogle su se kupiti stvari influenserki, blogerki, glumica, sportistkinja i umjetnica.

Ujedinjeni sa istim ciljem, mnogobrojni posjetitelji izabrali su odjevne komade, asesoare i obuću, koji su se našli u ponudi po simboličnim cijenama, te tako učestvovali u humanitarnom događaju.

Pored toga, mnogobrojni partneri događaja izložili su na bazaru svoje proizvode, te tako dali doprinos humanitarnom cilju, ali i pripremili poklone za sve kupce.

Zaposleni u UniCredit Bank Banja Luka su pokrenuli posebnu inicijativu, te na samom bazaru donirali mnogobrojne igračke za djecu oboljelih žena iz "Iskre".

- Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, Banja Luka je pokazala da humanost ne poznaje granice, ali i da nam nedostaje više sličnih aktivnosti - naveli su organizatori koji najavljuju nastavak tih aktivnosti.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo