Stranačke aktivnosti     | 24.10.2020. 13:56 |

Predsjednik DF-a Željko Komšić u Ilijašu i Hadžićima

FENA Saopćenje

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Demokratske fonte Željko Komšić posjetio je danas općinsku organizaciju DF-a u Ilijašu.

Kroz razgovor sa kandidatima Demokratske fonte u Ilijašu i Hadžićima, Komšić je poručio da je stekao uvjerenje da Demokratska fonta samouvjereno izlazi na izbore.

Sretan sam što na izbore izlazimo vjerujući u svoju ideju, kako ideju građanske države tako i ideju poštenog i transparentnog rada u lokalnim zajednicama. Ono što DF zastupa nije uprljano kriminalnom, niti sitnim kalkulisanjem za račun stranke ili pojedinaca a na štetu države i društva.
Nikada u DF-u neće biti prihvatljivi oni koji će zbog ličnih interesa izdati državu i uprljati borbu za građanski državu.

Naši politički oponenti, nakon silne galame, uplašili su se izbora, jer niti vjeruju u svoje ideje, niti vjeruju da ih građani žele čuti. Oni sada priželjkuju odgađanje izbora, skloni su odustajanju i skrivanju od građana, pred koje nemaju sa čime izaći a da se ne radi o klevetama na račun DF.

Komšić će se danas sastati i sa kandidatima Demokratske fonte u Hadžićima.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo