Stranačke aktivnosti     | 23.10.2020. 18:00 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

23. listopada 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Dr. Čović u Fojnici: Šaljemo poruku organiziranosti i snage, pobjeda na dobrobit svih

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a, dr. Dragan Čović posjetu Središnjoj Bosni, nakon Travnika, danas je nastavio u Fojnici. Na poziv predsjednika Općinskog odbora HDZ-a BiH Branka Stanića održao je sastanak sa članovima Općinskog odbora i kandidatima za predstojeće lokalne izbore.

 "Želja je bila da čujemo kakva je situacija, što možemo i kako pomoći i siguran sam da rezultat, ako budete i dalje dobro organizirani kakvi ste sad, neće izostati. Stoga je na nama, kao predvodnicima stranaka okupljenih oko HNS-a ogromna odgovornost. Idemo poslati poruku naše organiziranosti, što me posebno veseli u svim sredinama u kojima sam bio. Ne sumnjam kako ćemo ozbiljno odraditi i naredno razdoblje kampanje, i siguran sam da će opći rezultat biti više načelnika i vijećnika kada je u pitanju HDZ BiH i to će nam biti dodatna snaga za sve buduće borbe i pregovore", kazao je predsjednik Čović.  

"Idemo na pobjedu, predaje nema, kako za načelničku poziciju tako i kada je riječ o Općinskom vijeću za koje ćemo nadamo se ponoviti a možda i poboljšati rezultat. Lista je kvalitetna i uključuje predstavnike Mladeži, naših seniora, Zajednice žena a podršku imamo i od gospodarstvenika što je iznimno važno" kazao je Stanić te posebno istaknuo i dobru suradnju sa Županijskim odborom.

Daljnju potporu Fojnici i sa viših razina stranke obećao je predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović kazavši kako konačno Fojnica, odnosno HDZ BiH u Fojnici ima ekipu koja se istinski bori za narod i projekte koji su od značaja za isti, što prije, kako je kazao, nije bio slučaj. "Stoga vjerujem i u dobar izborni rezultat kao i budućnost hrvatskom narodu ovoga kraja" dodao je Vidović.

Na sastanku je govora bilo i o aktualnoj političkoj situaciji ove općine, nacionalnoj zastupljenosti zaposlenih u općinskoj upravi te pripremi za predstojeće izbore. Dolazak predsjednika Čovića posebno je pozdravio kandidat za načelnika ove stranke u Fojnici, Dalibor Matić koji je pohvalio trenutno vodstvo stranke u Fojnici kazavši kako se napravio prostor za sve, stranka je otvorena za nove ideje i ljude te se i on rado odazvao pozivu i preuzeo odgovornost biti kandidatom za načelnika. "Ovaj saziv  na čelu sa Brankom je pokrenuo domaću političku atmosferu a osobno vjerujem kako svojim iskustvom, voljom i znanje, mogu pomoći Fojnici i svom narodu. Vjerujem kako ćemo nakon izbora napraviti dodatne pomake a ovaj današnji sastanak je dodatni motiv svima nama", kazao je Matić.

Istaknuti su i određeni pozitivni primjeri kako u gospodarstvu tako i u turističkim, sportskim sadržajima poput aktivnosti koje radi mladi poduzetnik Davor Bošnjak ali i brojni drugi.

Pohvalu atmosferi koja vlada i samom pristupu izborima uputili su i kandidati za Vijeće, međutim, zaključeno je kako je za brojne aktualne probleme odnosno rješenja istih nerijetko nedostajao dovoljan broj ruku u Vijeću. Iz ovog razloga, i ovim povodom je upućen poziv svim Fojničankama i Fojničanima, da izađu na izbore i izaberu osobe ih mogu dostojno predstavljati.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana