Stranačke aktivnosti     | 23.10.2020. 16:40 |

Saopćenje za javnost SDS

FENA Saopćenje

Miroslav Lučić, kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, kaže da je kandidat SDS za načelnika Sokoca Milovan Bjelica pokazao kako se domaćinski upravlja ovom opštinom i da su njegovi rezultati garant pobjede na izborima.

Lučić navodi da je Bijelica pokazao da se i veoma teškim uslovima jedan opština može uspješno voditi.

„Bjelica je uspio da podigne posrnula preduzeća, da održi i unaparijedi poljoprivrednu proizvodnu, pogotovo kada je mljekarstvo u pitanju“, naveo je Lučić.

Lučić je izjavio da će kao budući  gradonačelnik Istočnog Sarajeva vodi računa o Sokocu, ističući da mu je ravnomjeran razvoj opština izuzetno bitan.

„Nastojaću da koristimo racionalno naše resurse i da domaćinski upravljamo sa njima. Naša saradnja će kao i dosada biti uspješna i trudićemo se da pomognemo jedni drugima, jer ćemo tako napraviti grad Istočno Sarajevo i Republiku Srpsku po mjeri svih nas“, naveo je Lučić.

Milovan Bjelica, kandidat SDS za načelnika Sokoca, je rekao da očekuje ubjedljivu pobjedu.

„Pored SDS podršku mi je pružilo još pet stranka, kao i brojni ljudi iz nevladinog sektora“, naveo je Bjelica.

On je poručio da pokušaji kupovine i prevare neće moći proći na Sokocu, jer je razlika između kandidata za načelnika nedostižna.

„Svjedoci smo da se koriste svi javni resursi i da se uništavaju prirodna bogatstva kako bi vladajuće stranke dobile koji glas više, ali sve im je to uzaludno jer će SDS na Sokocu ostvariti ubjedljivu pobjedu“, poručio je Bjelica.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'