Bosna i Hercegovina     | 23.10.2020. 10:50 |

Završen drugi susret Napretkovog tečaja crtanja i obrade fotografije

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. listopada (FENA) - Drugi susret tečaja crtanja i obrade fotografije Hrvatskog kulturnog društva Napredak - Glavna podružnica Mostar održan je u četvrtak u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u Mostaru.

Tijekom susreta, polaznici ovog besplatnog tečaja podsjetili su se lekcija s prvog predavanja, a koje su bile vezane za automatske osnovne popravke fotografija te Photoshop kraticama i formatima, nakon čega su kroz konkretne primjere na fotografijama saznali kako kroz alate "svijetlost", "kontrast", "sjene", "nijanse", "zasićenje" i druge, dodatno poboljšati fotografiju, priopćeno je iz HKD Napredak Mostar.

Kako je istaknuto, voditelj tečaja Višeslav Lučić uz teorijski dio polaznicima tečaja osigurao je i praktične vježbe na kojima su primijenili stečeno znanje.

Treći susret, od planiranih šest, zakazan je za četvrtak, 29. listopada, na prvom katu Narodne knjižnice HNŽ-a, u prostorijama čitaonice, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, stoji u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!