Stranačke aktivnosti     | 21.10.2020. 16:08 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: SDS i PDP složno do pobjede u Šamcu

"Đurđe Miličević jeste kandididovan za načelnika opštine Šamac ispred PDP-a, ali on je naš kandidat, mi ga najiskrenije tako doživljavamo, podržavamo, i borićemo se za njegovu ponovnu pobjedu svim raspoloživim kapacitetima naše stranke" rekao je danas predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović u Šamcu, gdje je održana zajednička promocija kandidata za načelnika iz PDP-a i odborničke liste SDS-a.

"Zadovoljan sam okolnostima i rezultatima kojima smo dočekali predsjednika Srpske demokratske stranke Mirka Šarovića u Šamcu. Dočekali smo ga skupa sa kandidatom za načelnika Đorđem Miličevićem iz PDP-a koji je u protekle četiri godine radio dobro svoj posao" rekao je danas u Šamcu Blagoja Simić, predsjednik OO SDS Šamac, i naveo kako ovaj pozitivan primjer uspješne koaliciji SDS-PDP iz ovog grada može da se primijeni i na cijelu Republiku Srpsku.

"Podržavamo čovjeka koji je mlad, obrazovan, sposoban, i prije ovog mandata se dokazao na rukovodnim radnim mjestima, zatim na poziciji načelnika Šamca dao maksimalne rezultate i njegove reference protivkandidatu su nedostižne" rekao je Simić.

 

Simić: na odborničkoj listi SDS imamo čak 21 novo ime

Simić je dalje kazao da je Šamac na vrijeme prepoznao da dolazi nova generacija mladih političara, neopterećenih prošlošću, spremnih za ozbiljne reforme i da povedu i opštinu i Republiku Srpsku u pravcu povećanja životnog standarda, otvaranja novih radnim mjesta i zaustavljanja odlaska mladih.

Predstavljajući odborničku listi kandidata SDS za odbornike u SO Šamac Simić je iznio ohrabrujuće činjenice:  "Odbornička lista nam je izuzetno mlada, na njoj je čak 21 novo ime. Sve su to obrazovani, mladi ljudi, puni energije i dovoljno motivisani da se bore na izborima i da pobijede" i zaključio  "sve u svemu SDS u Šamcu ide na sigurnu pobjedu sa zajedničkim kandidatom za načelnika iz PDP-a Đorđem Miličevićem.

Miličević: Imponuje mi što me i poslije 4 godine mandata SDS i dalje podržava

"U protekle četiri godine zajedničkim trudom i radom napravili smo značajne pomake na području opštine Šamac. Naravno, nisu riješavani svi problemi, ima tu još mladih koji nam odlaze, ima još nezaposlenih, ali predano radimo na rješavanju  i tih problema" rekao je zajednički kandidat SDS-a i PDP-a koji se bori za još jedan mandat načelnika opštine Šamac.

On je naveo da se pojedini problemi lokalne zajednice poput odlaska mladih i zapošljavanja moraju rješavati u saradnji sa institucijama Republike Srpske. Izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom i budućom saradnjom sa SDS-om i naglasio da ova partija ne vodi politiku konfrontacije, nego saradnje i borbe za progres Šamca i Republike Srpske. Pohvalio je listu SDS-a na kojoj se nalaze mladi ljudi i rekao da bi taj primjer trebalo da slijede i sve druge političke partije u Srpskoj.

 "Imponuje mi što me SDS podržavaju i poslije četiri godine mandata i saradnje, a poslije ovih izbora ta saradnja može biti samo još uspješnija i plodotvornija" rekao je na kraju izlaganja zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Šamac Dorđe Miličević.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta