Stranačke aktivnosti     | 19.10.2020. 17:11 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik dr. Čović održao radni sastanak s OO HDZ BiH Usora: Zajedništvo će ostvariti još jednu pobjedu, skupa u naredne četiri godine omogućiti uvjete za mlade i njihove obitelji te podignuti životni standard općine Usora

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović održao je radni sastanak s načelnikom općine Usora i predsjednikom OO HDZ BiH Usora, Zvonimirom Anđelićem i kandidatima HDZ BiH za predstojeće lokalne izbore. Sastanku je nazočio i predsjednik ŽO HDZ BiH Zeničko – dobojske županije i izaslanik u Domu naroda FBiH, Ivo Tadić.

Aktualni načelnik Zvonimir Andelić i kandidat HDZ BiH za načelnika ove općine iznio je ključne segmente razvoja općine Usora u protekle četiri godine te planirane aktivnosti koje se trebaju započeti nakon održavanja lokalnih izbora.

Na sastanku je istaknuto kako su u posljednje četiri godine pokrenuta infrastrukturna ulaganja i investicije na prostoru Usore te da su u pripremi novi projekti koji trebaju početi nakon održavanja lokalnih izbora. Njima su predviđena i nova radna mjesta koja će doprinijeti razvoju i lokalne sredine, ali i cjelokupne županije.

Predsjednik dr. Čović istaknuo je kako je zajedništvo koje je okupilo hrvatski narod u Usori primjer svim drugim sredinama te da takvo što treba biti motiv koji će jamčiti opstanak hrvatskog naroda te u značajnoj mjeri osigurati uvjete za život mladih i njihovih obitelji, radna mjesta i sigurnost koja je svima potrebna.

Također, predsjednik Čović izdvojio je kako uz uključivanje županijske, federalne i državne razine i direktnu pomoć treba potaknuti zdrav investicijski ambijent koji će biti najveći jamac razvoja općine Usora.

HDZ BIH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'