Bosna i Hercegovina     | 19.10.2020. 16:49 |

Mostarski gradonačelnik Bešlić razgovarao s biskupom Palićem

FENA Saopćenje

MOSTAR, 19. listopada (FENA) - Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić susreo se u ponedjeljak u Biskupijskom ordinarijatu u Mostaru s mons. Petrom Palićem, biskupom mostarsko-duvanjskim i trajnim upraviteljem trebinjsko-mrkanskim.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je biskupu Paliću na prijemu te mu čestitao preuzimanje dužnosti novog mostarsko-duvanjskog biskupa i apostolskog upravitelja trebinjsko-mrkanjskog. Također, izrazio je uvjerenje kako će imati dobru suradnju u vremenu dok on još bude obnašao dužnost gradonačelnika Mostara.

Ovu prigodu gradonačelnik Bešlić iskoristio je kako bi ukratko upoznao biskupa Palića s trenutnim stanjem i političkim prilikama u gradu te ukazao na važnost predstojećih lokalnih izbora, a koji se u Mostaru organiziraju nakon 12 godina.

Biskup Palić je zahvalivši na čestitkama i dobrim željama istaknuo kako se polako usredotočuje na svoju novu dužnost te poručio kako želi djelovati na korist i dobrobit sviju, ostvariti suradnju s drugima i drugačijima, "jer međusobno poštovanja i suradnja su bitne".

Uz gradonačelnika Bešlića susretu s biskupom Palićem prisustvovao je i Mario Kordić, ravnatelj Doma zdravlja Mostar, priopćeno je iz Grada Mostara.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'