Stranačke aktivnosti     | 19.10.2020. 15:59 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

Danas su u posjeti kandidatima Demokratske fronte u Srebrenici boravili član Predsjedništva Demokratske fronte Milan Dunović i direktor Demokratske fronte, Hamed Hodžić.

Tim povodom položili su vijenac u Memorijalnom centru Potočari i time odali počast žrtvama genocida u Srebrenici.

Također, razgovaralo se problemima Srebreničanki i Srebreničana. Lista kandidata Demokratske fronte za Skupštinu opštine Srebrenica sastoji se od 14 kandidata koji su spremni raditi u najboljem interesu građanki i građana Srebrenice zajedno sa kandidatom za načelnika, Alijom Tabakovićem kojeg podržava probosanski blok uključujući i Demokratsku frontu.

Demokratska fronta zvaničnu kampanju započinje u Srebrenici svjesna važnosti ovog mjesta kako za Srebreničane tako i za sve istinske patriote Bosne i Hercegovine. Sa druženja poslane su poruke jedinstva u borbi za lokalnu zajednicu koja će raditi na boljim uslovima života svakog građanina, kao i ulagati maksimalan napor u kreiranju boljeg ambijenta za povratnike u Srebrenici.

Srebrenica pobjeđuje, BiH pobjeđuje!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo