Kultura     | 19.10.2020. 09:08 |

'Dream team babe' na Mostar Film Festivalu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 19. listopada (FENA) - U okviru Mostar Film Festivala (MOFF) na Sveučilištu u Mostaru od ponedjeljka kreće prikazivanje dokumentarnih filmova pa će svi posjetitelji danas od podne imati priliku gledati film o bakama koje su otkrile formulu sretnog života "Dream team babe" Lejle Zvizdić.

Redateljica donosi priču o ženama koje svojim načinom života u sedmom desetljeću ruše stereotipe i koje poručuju da su godine samo broj, priopćeno je iz MOFF-a.

Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput umirovljenice su iz Ljubuškog koje su u trećoj životnoj dobi odlučile formirati najstariji glazbeni bend na svijetu "Dream team babe".

Iz MOFF-a poručuju kako grupa od šest baka nevjerojatnim šarmom i zaraznom veselošću plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njihove pjesme pjevaju se širom regije.

"Svi naši posjetitelji imat će priliku danas upoznati naše popularne bake, provesti ugodno podne uživajući u legendarnom filmu koji pokazuje koliko su pozitivnost, vedar duh i optimizam lijek za dug i sretan život", istaknuli su iz organizacijskog tima Festivala.

Nakon projekcije filma o bakama, u okviru Dokumentarnog programa bit će prikazani filmovi "Anonimno jato" i "Naš Hajduk", a ulaz je besplatan za sve posjetitelje, stoji u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana