Stranačke aktivnosti     | 18.10.2020. 14:04 |

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

FENA Saopćenje

Posjeta MZ Harmani i Ozimice 2

Narod i Pravda Bihać // Posjetili mještane MZ Harmani i Ozimice 2: Dotakli smo dno, to tjera građane da budu hrabri i pridruže nam se.

Kandidat Naroda i Pravde za gradonačelnika Grada Bihaća Kemal Hrnjić i kandidati za Gradsko vijeće liste Naroda i Pravda jučer su obišli mještane mjesnih zajednica Harmani i Ozimice 2. Sve veći broj ljudi se odaziva na poziv da razgovaraju sa mladim timom, koji je odlučio razgovarati i saslušati građane i njihove probleme.

U okruženju u kakvom živimo posljednjih 25 godina, okruženju ucjena, pritisaka i kažnjavanja, ohrabruje nas činjenica da je sve veći broj onih hrabrih građana koji će stati rame uz rame sa ovim mladim i hrabrim timom.

Mještani Harmana i Ozimica 2 muku muče sa odvozom smeća, obećanim rješavanjem grijanja, psima lutalicama i nizom drugih problema za koje nadležni vjerovatno i ne znaju, jer prema riječima mještana niko i nikad nije došao u njihove mjesne zajednice nakon pobjede na izborima da ih pita za probleme. Da li smo jedni drugima obećanje da ćemo takav odnos promijeniti iz temelja.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta