Stranačke aktivnosti     | 17.10.2020. 18:14 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: Sladoje je čovjek koji može vratiti nadu za život u Kalinoviku

Kalinovik treba vratiti Kalinovičanima kako bi se vratio život u ovaj grad i kako bi se zaustavile podjele koje provodi trenutna lokalna vlast, kazao je danas Mirko Šarović, predsjednik SDS.

On je na skupu Razgovor sa građanima Kalinovika  rekao da su stvari u Kalinoviku otišle toliko daleko da ovde postoje građani prvog i drugog reda.

Šarović je okupljenima poručio da je misija SDS da to promijeni i da stvori društvo u kojoj će svako dijete imati jednaku šansu da živi i da se dokaže.

„Naš san je da živimo u Republici Srpskoj onakvoj kako su je zamišljali oni koji su je stvarali i u kojoj će svi biti jednaki, u kojoj se ljudi neće mjeriti po tome kojoj stranci pripadaju. Ta mjera je upropastila mnogo toga u RS i zbog toga imamo rijeke onih koji iz nje odlaze“, kazao je Šarović, i dodao da je nedopustivo da Kalinovik sada ima samo četiri učenika.

Govoreći o kandidatu SDS za načelnika Kalinovika Miroslavu Sladoji, Šarović je rekao da je on čovjek kojem se vjeruje.

„Sladoja će biti pobjednik na izborima jer je on čovjek koji ima one karakteristike koje se u Kalinoviku najviše cijene, a to su  čvrst karakter i poštenje“, istakao je Šarović. 

Miroslav Sladoje, kandidat za načelnika, je kazao da Kalinovik treba da se oslobodi straha pritisaka, ucijena, i prijetnji.

On je rekao da nakon 15. novembra niko neće moći razdvajati i dijeliti ljude, ili što je još gore da etiketira  druge kao izdajnike, kao što to čini sadašnja vlast.

„Mi se svi ovde u Kalinoviku znamo i svi smo mi ovde prijatelji rodbina kumovi. Niko ovde nije izdajnik. Takve riječi će biti strogo zabranjene. Svi smo na istom zadatku da živimo bolje i da napravimo bolji grad“, poručio je Sladoje.

On kaže da će se kao budući načelnik truditi da svaki pojedinac osjeti da je bitan i da osjeti da pripada ovom gradu.

„Svaka porodica i pojedinac mora da osjeti korist od budžeta. Obezbijedićemo knjige i pribor za učenike, a penzionerima sa najnižim primanjima će svake godine biti obezbijeđena drva za ogrev“, navodi Sladoje.

On je rekao da će se zalagati za jačanje turizma u Kalinoviku i podsjetio da u poslednjih 30 godina nije napravljen nijedan objekat kojim bi se poboljšala turistička ponuda.

Sladoje je najavio i formiranje agrarnog fonda i organizovanje pravednog i transparentnog način podjele subvencija.

Sektor za  politiku i medije            

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo