Kultura     | 17.10.2020. 13:09 |

'Onomatobleja Talk Show' danas u Travniku

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. oktobra (FENA) - Mostarski trojac Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić imaju novu hit predstavu " Onomatobleja Talk Show" koja će u sklopu turneje biti upriličena večeras u Travniku.

"Rječ je o talk show koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kako se bliže izbori u BiH a kampanja je već uveliko krenula vrijeme je da se napokon o nekim stvarima progovori glasno i jasno", poručuju iz Onomatobleje.

U predstavi će Omer Hodžić, u ulozi voditelja, ugostiti specifične goste koji na temu izbora imaju jako puno toga za reći.

"Ugostiti ću nekoliko budala sa kojima ćemo prokomentirati i analizirati apsurde koji prate predstojeće izbore, prosječnog glasača i neke od aktuelnih tema poput: koronavirusa, seksizma i šovinizma, apsurde i još puno toga", poručuje voditelji ovog talk show-a.

Predstava će biti izvedena u Centru za kulturu u 19.30 sati, a ulaz je besplatan. Rezervacije se mogu izvršiti na broj: 030 511 907 ili putem društvenih mreža Centra za kulturu.

Broj mjesta je, uvažavajući propise kriznog stožera, ograničen, a predstava je namijenjena za publiku stariju od 15 godina.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC-a Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo