Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje

Predsjednik BOSS-Bosanske stranke i nosilac liste za Gradsko vijeće Tuzla Mirnes Ajanović  predstavio je izborni plakat i letak ZA SLOBODNU TUZLU, a kroz taj izborni slogan i izbornu platformu BOSS-a za Tuzlu.

Tuzla je 2. oktobra 1943. godine bila najveći oslobođeni grad u porobljenoj Evropi od fašista i nacista, a zatim je 17. septembra 1944. potpuno oslobođena od Hitlera i domaćih izdajnika.

Tuzla je bila je na meti domaćih fašista i 1992. godine u agresiji na BiH, ali je oslobođena kada su Tuzlaci ponovo na fašističku vatru uzvratili vatrom antifašističkog otpora.

Danas, u miru, Tuzla je slobodna od vanjske okupacije ali je u zadnje dvije decenije definitivno okupirana i privatizovana partokratijom (totalitarni oblik vladavine u kojoj se zloupotrebljava apsolutna politička vlast koju vodi psihopatska elita) koja se pretvorila u zloglasni 3T - najgori oblik totalitarizma, tiranije i terora despotske vladavine jednog čovjeka (Jasmin Imamović) i jedne stranke (SDP) koji i danas sa kupljenim slugama iz Tuzlanske alternative i Kukićevcima iz PDA lično-interesno kontrolišu svaki segment izvršne i zakonodavne vlasti.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.