Servisne informacije     | 14.10.2020. 14:51 |

U BiH sutra oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne kiša u Hercegovini, na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Poslijepodne i u večenjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina u većini područja. Intenzivnjie padavine u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, uglavnom, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na jugu od 13 do 18, a dnevna od 12 do 18, na jugu i sjeveroistoku do 21 stepen. 

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura oko 10, a dnevna oko 16 stepeni.

U BiH danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne i u večernjim satima kiša se očekuje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 0, Ivan-sedlo 10, Drvar 12, Sokolac 13, Grude, Livno 14, Bugojno, Jajce, Široki Brijeg, Trebinje, Zenica 15, Neum, Sanski Most, Sarajevo 16, Mostar, Srebrenica, Tuzla 17, Bihać, Gradačac, Stolac 18, Banja Luka 19, Bijeljina, Doboj i Zvornik 20, stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!