Ekonomija     | 14.10.2020. 14:12 |

Telemach – Deset godina zajedno gradimo budućnost BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. oktobra (FENA) -  Iz kompanije Telemach, koja je već 10 godina u Bosni i Hercegovini, poručuju da i dalje ostaju posvećeni superiornim servisima i unapređenju usluga, ali i života cijele naše zajednice. 

- Deset  godina zajedno gradimo budućnost naše zemlje. Ponosni smo što zajedno rastemo, inoviramo, unapređujemo, pomjeramo granice i prvi donosimo nova iskustva za vas. Prvi smo u vaše domove donijeli internet velikih brzina, superiornu EON platformu, prvi omogućili gledanje televizije u pokretu, kao i prijenose ekskluzivnih sportskih događaja u visokoj rezoluciji. Udahnuli smo novi život fiksnoj telefoniji i obezbijedili besplatne pozive ka cijelom regionu, a ljubiteljima TV sadržaja prvi otvorili vrata ere 'bindžanja' - navode iz Telemacha. 

Napominju da je, ipak, najvažnija od svega činjenica da smo zajedno dijelili mnoge teške, ali i radosne trenutke.

-Bili smo uz vas u vrijeme najvećih prirodnih nesreća, pomažući oporavak najugroženijih od poplava; bili smo tu i kada smo navijali i slavili uspjehe naših košarkaških 'Zmajeva'. Podržali smo rad mnogobrojnih udruženja za pomoć oboljelima, te donirali 715.000 KM Vijeću ministara BiH, kako bismo osnažili borbu sa globalnom pandemijom Covid-19 - ističu iz Telemacha.

Podsjećaju da su dio United Grupe, vodeće telekomunikacijske kompanije u regionu, što je ujedno i garant da će i u budućnosti ostati posvećeni superiornim servisima i unapređenju usluga, ali i života cijele naše zajednice.

 - Zato s ponosom ističemo da su naše dosadašnje investicije u rast i razvoj iznosile čak 341 milion KM. I tu nećemo stati… Deset uzbudljivih zajedničkih godina je iza nas, ali najbolje je tek pred nama - saopćeno je iz Telemacha.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'